OVER GERIS HR

Ik ben Lonney: hr-manager, hr-specialist, coach en adviseur. Samen met een team van externe professionals help ik je om je onderneming structureel te verbeteren. Hiervoor schakel ik graag de juiste professionals uit mijn netwerk in om jou verder te helpen. Waar nodig schakel ik ook met andere betrokken adviseurs binnen de onderneming.

Vanaf 2008 heb ik gewerkt als hr-professional bij verschillende bedrijven, waar ik veel ervaring heb opgedaan met onder andere complexe transities, zoals reorganisaties en de transitie van competentiemanagement naar talentmanagement. Ook heb ik verschillende leiderschapstrajecten opgezet en begeleid. Naast mijn hr-ervaring, neem ik ook veel bedrijfskundige kennis mee in mijn werk. Naast mijn hbo-studie HRM en Psychologie heb ik de Master of Management & Organisatie aan de TIAS Business School succesvol afgerond.

Werken doe ik vanuit respect voor elkaar. Ik stuur altijd op eigenaarschap en betrokkenheid en vind het geweldig om mensen sterker te maken en met elkaar te verbinden. In mijn vorige banen waarin ik zelf samenwerkte met externe hr-professionals, viel me vaak op dat we na het vertrek van een professional een prachtig plan hadden, maar ook dachten “En hoe nu verder?”. Dat moet anders. Daarom werken wij bewust samen met jou en je collega’s. We dragen onze kennis en kunde aan jullie over. We zorgen samen voor een “blijvende” oplossing en/of een werkwijze die echt geïmplementeerd is. Dat maakt jouw team en onderneming sterker en mij blij.

Waar je mij nog meer blij mee maakt? Met leuke dingen ondernemen met mijn gezin, familie en vrienden. Eigenlijk vooral met Gezelligheid. Mét de zachte G. Die laatste zet ik graag in om samen het succes van jouw mensen en daarmee van je onderneming te vergroten.

Lonney Geris