DIENSTEN

‘We denken niet alleen mee vanuit een hr-perspectief, maar ook vanuit bedrijfskundig oogpunt.’

hr-manager op maat

Is jouw bedrijf te klein voor een hr-expert in vaste dienst? Dan kun je ons inzetten als hr-manager op maat zodra je daarvoor iemand nodig hebt. Je krijgt dan snel en adequaat antwoord al jouw hr-vraagstukken – op strategisch, tactisch en operationeel niveau. We spreken een paar uur per week of maand af waarin je mij of ons team inschakelt. Omdat we het belangrijk vinden dat jouw onderneming onafhankelijk is of wordt, ligt de focus op strategisch meedenken. Dankzij coaching en advies kun je het daarna zelf verder oppakken. Dat met de juiste kennis en kunde aan boord en met ieders kwaliteiten ten volle benut.

Leiderschaps- en verandertrajecten

Wil je een antwoord op jouw leiderschapsvraagstukken? Of wil je begeleiding bij het vormgeven van gedragsverandering door leidinggevenden on the job te coachen? Onze visie is dat mensen zeker in staat zijn te veranderen, als ze de noodzaak maar zien en voelen. Het is dus belangrijk om je medewerkers mee te nemen in het waarom en iedereen hier verantwoordelijkheid in te geven. Het doel van onze begeleiding is dat de integrale hr-aanpak komt te liggen bij de verantwoordelijke(n) van de organisatie. Zo kun je problemen blijvend tackelen. Schakel ons bijvoorbeeld in voor trajecten rondom: Lees meer…
  • Persoonlijk en resultaatgericht leiderschap. Leiderschap (of eigenaarschap) is belangrijk voor iedereen binnen een organisatie. Iedereen is leider over zijn of haar ontwikkeling en functioneren. Samen hebben we als doel om hierin een cultuurverandering te bewerkstelligen, ook op de lange termijn. Voor een uitgewerkt hr-plan kijken we gericht hoe iedereen in de organisatie kan bijdragen aan de strategische doelstellingen van de onderneming.
  • Gaat de bedrijfsstructuur veranderen of staat er een andere grote verandering op stapel? Wij kijken wat de organisatiestructuur doet voor een effectieve samenwerking. Wij denken hier graag in mee en maken samen een plan, los van de huidige structuur of processen, om de nieuwe stappen daadwerkelijk in de praktijk te brengen.